Hier is ruimte voor een ieder die zijn/haar ervaring wilt delen over de Nepal reis.

Wil je een bericht toevoegen stuur ons dan je tekst en we zullen deze erbij plaatsen.Nepal reis 2014

lieve Will en Leny: met jullie naar Nepal: DE manier om Nepal te ervaren en te leren kennen!

Gerda

 

Alleen met het hart kun je zien...

''Alleen met het hart kun je goed zien, het wezenlijke is voor het oog verborgen''. Dat is een goede leidraad bij het bezoeken van andere culturen. In Nepal zou het kritische oog genoeg op te merken hebben, wat niet aan onze normen voldoet. Een van de kenmerkende dingen van het leiderschap van Will en Leny is hun vermogen de Nepalese mensen en cultuur hartelijk en positief tegemoet te treden. Dat heeft aanstekelijk gewerkt.

Tim

 

Nepal 2012 tsum valley

Dank je wel voor:

* Een onvergetelijke ervaring
* Inspirerend gezelschap
* Waardevolle inzichten
* Liefdevolle knuffels
* Mooie momenten
* Bijzondere gesprekken
* Heel veel Nepal
Voor altijd in mijn hart!

Ingrid

 

Nepal 2012 tsum valley

Ik voel mij verrijkt en dankbaar voor de ervaringen van deze reis. Jullie liefdevolle, aandachtige en ontspannen aanwezigeheid maakte heel veel mogelijk.

Dat jullie nog veel anderen de kans mogen geven om zo Liefde, Harmonie en Schoonheid te ervaren.

Marjolein

 

Nepal 2012 tsum valley

Bedankt voor jullie geweldig liefdevolle inzet, geduld en vertrouwen. Het was voor mij een voorrecht om deel uit te mogen maken van deze groep en alle spirituele kennis die uitgewisseld werd. Voor mij een nieuwe dimensie. "Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift that''s why it''s called the present"

Yvonne

 

Nepal 2012 tsum valley

In jullie voetstappen heb ik dit bijzondere land leren kennen. Woorden schieten te kort voor deze ervaring.

Jullie bijzondere zorg, aandacht en bedding heb ik als heel warm en uitnodigend ervaren.

Dank!

Nelke

 

Nepal 2012 tsum valley

nepalreis 2012 Tsumvalley

De schoonheid van de Himalaya heeft mij diep ontroerd.

Veel dank voor jullie inspanning om deze reis in zo''n prettig groepsverband mogelijk te maken!

Gonnie

 

Nepal reis 2012

Deze reis ligt nog net achter me, maar trilt nog helemaal in me na.

Mooie ervaring om samen te reizen en de ruimte te ervaren wat spiritualiteit voor me betekent en het ''samenzijn''  in de groep te ervaren. Door de manier waarop jullie aanwezig zijn met jezelf, was er echt openheid in de groep.

Ik heb genoten van Leny''s verhalen en levensplezier, ik heb hoe Will kan genieten om in Nepal te zijn.

Ik zie nog voor me dat we ''s morgen vroeg om 8.00 uur in de kou hadden ontbeten en dan met elkaar gingen dansen en zingen om warm te blijven? Puur leven. Dank jullie wel met mijn hart.

Tachie de Lee        Truus

 

2e keer Nepal

Voor de 2e keer met jullie naar Nepal. Fijne ontmoetingen, innerlijk feestvieren, puurheid, wonderschone natuur, zo basic. De leegte, de stilte raakt mij en voel ik in mijn lijf. Zonder oordeel leven is de kunst van dit leven. Lieve Leny en Will, dank je wel voor al deze mooie ervaringen, waar ook jullie, door je zijn, hebben bijgedragen....

Wil

 

Nepal 2010

Dank jullie wel voor jullie levensvreugde, goede zorgen en humeur. Ik heb mij goed gevoeld met jullie aandacht en lichtheid. Al die kleine Nepalese pareltjes, die kleine ontmoetingen en grote verrassingen draag ik met mij mee. Een stukje van mijn hart laat ik hier achter...

Mariëtta

 

Nepal

Wat een fijne reis Zo mooi evenwichtig,met steeds weer verrassende geïmproviseerde momenten. De trekking was voor mij het hoogtepunt maar ook het festival in Bhaktapur met zijn mysterieuze sfeer alsof we in de middeleeuwen waren,het klooster en de ontmoeting met de Tibettaanse lama zullen me altijd bij blijven. Jullie bijdrage aan de sfeer, de persoonlijke contacten en de zorgvuldigheid, gecombineerd met plezier, vrolijk lachen vind ik heel  fijn. Mooie lieve mensen, Bedankt! 

Kathy


Nepal

Bedankt voor alle leukjes die jullie op deze reis geopend hebben. Een frisse wind waait door mijn lichaam en geest. Ik ben blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd. Met deze vriendelijke, rustige ter zake kundige  mensen durfde ik het wel aan. En de ervaring met deze reis hebben me weer eens bevestigd dat intuïtie een goede raadgever is.

Rik

 

Nepal

Ontmoetingen met mensen zijn leeftijdsloos. Net als de ontmoeting tussen mij en Nepal,wat een prachtig land! De natuur ,festivals ,de sfeer, Boeddhisme en vooral de mensen,open  mensen,hartelijke mensen en vooral veel lachende mensen. Het echt contact maken met luttele woorden,handen en voeten elkaar ontmoeten. Dat heeft mijn hart gestolen. Dank jullie wel!

Baafke

 

Nepal-reis 2010

Het is voor mij heel bijzonder geweest. Alle wisselende gemoedstoestanden,mede door de opbouw van het programma. De positieve groepssfeer ontstaan door jullie weinig opvallende leiding. Wandelen met alle Nepali, hulp, teachings van wijze mensen op bijzondere plekken, alle festivals met mystiek, pracht en armoede, het zal ons lang heugen.  Dank daarvoor.

Henke